«Υλοποίηση Προγράμματος Χορεύω άρα Επικοινωνώ»

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων υλοποίησαν το πρόγραμμα «Χορεύω Άρα Επικοινωνώ».

Στόχος του προγράμματος ήταν να ενισχύσει τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη συνεργασία και την επικοινωνία των μαθητών μέσα από την τέχνη του χορού.

Η Στέγη έδωσε και φέτος έμφαση στα σχολεία της περιφέρειας, βάζοντας αυτή τη φορά στο? χορό πέντε σχολεία των Τρικάλων, μαζί με πέντε της Αθήνας. Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια χορού από ομάδα επαγγελματιών χορευτών, στο χώρο του σχολείου μας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016. Οι προπονητές- χορογράφοι υπεύθυνοι για τους μαθητές του σχολείου μας ήταν οι κ. Μ. Φουντούλη, κ. Ι. Νικολαϊδης.

Στο τέλος του προγράμματος, οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν την χορογραφία τους σε παράσταση που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ ακολούθησε παράσταση όλων των σχολείων μαζί (Αθήνας και Τρικάλων) στη «Στέγη» στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου 2016.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν Χορός-Μαθητές

Δείτε την επιστολή της Δ/ντριας Β/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΟΡΕΥΩ ΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ (1)

Δείτε την επιστολή του δημάρχου ΕΠΙΣΤΟΛΗ για 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (1)

Δείτε την επιστολή  της αντιδημάρχου Χορευα αρα επικοινωνω αντιδημαρχος

Δείτε τις φωτογραφίες της παράστασης

 Βίντεο από την παράσταση στην Αθήνα. Ξεκινάει από το ένατο λεπτό.

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.