Η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων συμμετείχε σε Διεθνή Μαθητική Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

IMG_20170317_214415 IMG_20170317_214507H χορωδία του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων συμμετείχε με επιτυχία στην 9η μαθητική συνάντηση σχολικών χορωδιών, στην Καρδίτσα, που αποτελεί τα τελευταία  χρόνια μέρος ενός  διεθνούς χορωδιακού  φεστιβάλ με ιστορία 35 χρόνων, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή, σε μια κατάμεστη αίθουσα σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μουζάκι Καρδίτσας, εκπροσωπώντας άξια το σχολείο και την πόλη μας. Η χορωδία μας απέσπασε τα εύσημα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Νίκο Ευθυμιάδη, καθώς και από τον παρουσιαστή της εκδήλωσης κ. Αλέξη Κωστάλα.

Ο αριθμός των μαθητών και μαθητριών που συμμετέχει φέτος στο δεκαπενθήμερο χορωδιακό φεστιβάλ, ξεπερνά τις 5.000, με σχολεία από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς και από βαλκανικές χώρες Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία και από τη γειτονική Ιταλία.

Τη χορωδία πλαισίωσε ορχήστρα από τους μαθητές μας:

Τριανταφύλλου Εύα-πιάνο  ? Γιώτης Ευθύμιος-ηλεκτρική κιθάρα, Γαλάνη Παύλο ? κρουστά.

Η διδασκαλία και η διεύθυνση έγινε από τη μουσικό του σχολείου μας κ. Μαρία Κολόβα.

Για να δείτε τους συμμετέχοντες μαθητές πατήστε ΧΟΡΩΔΙΑ

Ο Διευθυντής, καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων, δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της χορωδίας μας, που αφιέρωσαν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους στις πρόβες, για να εκπροσωπήσουν το σχολείο μας σε μια τέτοια σπουδαία πολιτιστική διοργάνωση.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.