Εντυπώσεις από την εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μελίτης και τον “Αρκτούρο”

Στις 2 και 3 Μαΐου 2018 η περιβαλλοντική ομάδα της Γ τάξης με συνοδούς καθηγητές την κ. Ε. Ζαφείρη (Πληροφορικής), τον κ. Χ. Παπαδούλη (Πληροφορικής) και την κ. Β. Κοιλούκου (Αγγλικής) πραγματοποίησε επίσκεψη στη Φλώρινα (ΚΠΕ Μελίτης) και στο Νυμφαίο (“Αρκτούρος”).

Στη Φλώρινα οι μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του ΚΠΕ “Περιβαλλοντικές και Πολιτιστικές διαδρομές στην πόλη της Φλώρινας” κατά τη διάρκεια του οποίου μέσα από παιχνίδια γνώρισαν τα σημαντικά σημεία της Φλώρινας και στη συνέχεια ανέβηκαν στο περιαστικό δάσος όπου είχαν μια πανοραμική άποψη της πόλης. Το πρόγραμμα υλοποίησαν οι κ.κ. Α. Τσώνη και Β. Σωτηριάδου τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία τους.

Την δεύτερη μέρα της επίσκεψης η ομάδα έφτασε στο παραδοσιακό χωριό Νυμφαίο όπου ενημερώθηκε για τη δράση της ΜΚΟ “Αρκτούρος” στη Νίκειο Σχολή και κατόπιν μετέβη στο καταφύγιο της αρκούδας και στο καταφύγιο του λύκου.

Αποχαιρετήσαμε τον “Αρκτούρο” και τη Φλώρινα αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δίνοντας στους εαυτούς μας την υπόσχεση να τα ξαναεπισκεφθούμε το συντομότερο δυνατό!

Δημοσιεύθηκε στην Εκπαιδευτικές επισκέψεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.