Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων από 16/3/2021. Ενεργοποιείται η εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Από την Τρίτη 16-03-2021 τα σχολεία θα είναι κλειστά και το μάθημα θα γίνεται με τηλεκπαίδευση. Η διαδικασία πλέον μας είναι γνωστή. Τα ωράρια είναι όπως και την προηγούμενη φορά με έναρξη από 8:30 π.μ.

Στο e-mail  όλων των μαθητών έχουν σταλεί εκ νέου

1)            οι σύνδεσμοι των ψηφιακών τάξεων των καθηγητών

2)            Το πρόγραμμα διδασκαλίας της τάξης

3)            Το ωρολόγιο πρόγραμμα (των κουδουνιών)

Το 3) μπορείτε να το βρείτε και παρακάτω ενώ σε προηγούμενη ανάρτηση  υπάρχει και το πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων-κηδεμόνων(το οποίο ακολουθεί βέβαια τα κουδούνια της τηλεκπαίδευσης για όσο διαρκεί η τελεκπαίδευση).

ωρολογιο προγραμμα τηλεκπαίδευση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι στην ψηφιακή τάξη ισχύουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς, σεβασμού και ευγένειας προς συμμαθητές και καθηγητές όπως και στην πραγματική. Οι απουσίες καταχωρούνται ανά ώρα από τον διδάσκοντα καθηγητή είτε άμεσα και ονομαστικά είτε από το ψηφιακό αρχείο αφού τελειώσει το μάθημα. Παρακαλούμε να συνδέεστε εγκαίρως και να έχετε δίπλα σας τα βιβλία των μαθημάτων. Αν έχετε πρόβλημα με τη σύνδεση μια καλή τακτική είναι να αποσυνδέεστε και να ξανασυνδέεστε.  Όταν υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης ή απουσίες για οποιοδήποτε λόγο, ο κηδεμόνας επικοινωνεί με το σχολείο και ενημερώνει.

Καλή αρχή

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.