Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Στις 27/10/2021, ημέρα Τετάρτη, τελέστηκε στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω συστημάτων ΤΠΕ το χρονικό της εποποιίας του ΄40 μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες ποιημάτων και προβολή σχετικών εικόνων. Ακούστηκαν τραγούδια της εποχής εκείνης, ενώ παράλληλα με τη μέθοδο karaoke οι μαθητές/τριες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τραγουδώντας. Οι παρουσιάσεις έγιναν ανά τμήμα στις αντίστοιχες σχολικές αίθουσες με τη βοήθεια βιντεοπροβολέα. Παράλληλα χρησιμοποιήθηκε η αίθουσα προβολών και τα 2 εργαστήρια Πληροφορικής του σχολείου, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο για την αποφυγή του συνωστισμού των μαθητών/τριών στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Covid 19.

Την ευθύνη για την πραγματοποίηση της γιορτής είχαν αναλάβει οι καθηγήτριες του σχολείου : α. η κα. Γιοντζή Ελένη,  φιλόλογος και β. η κα. Κολόβα Μαρία , μουσικός που είχε την μουσική επιμέλεια της γιορτής.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.