Δωρεά συσκευή απινιδωτή στο σχολείο μας από την Γαλακτοβιομηχανία Α.Ε. “ΟΛΥΜΠΟΣ”.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15-12-2021 στη βιβλιοθήκη του 1 ου   Γυμνάσιου Τρικάλων παράδοση 7 απινιδωτών σε σχολεία της πόλης, προσφορά της Γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ. Το σχολείο μας παρέλαβε έναν απινιδωτή.

Ο απινιδωτής είναι μια ιατρική συσκευή που, σε συνδυασμό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, μπορεί να ανατάξει μια θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία και να σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Οι παραδόσεις των συσκευών, συνοδεύτηκαν από επιτόπια εκπαίδευση από ομάδα ειδικών.

Στην τελετή παράδοση που πραγματοποιήθηκε, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Ελένη Ξυνοπούλου και από τη διοίκηση της εταιρείας παρέστη ο κ. Στέλιος Μ. Σαράντης. Από κάθε σχολείο παραβρέθηκαν οι διευθυντές και οι υπεύθυνοι καθηγητές που εκπαιδεύτηκαν στη λειτουργία των απινιδωτών.

Ο σύλλογος Διδασκόντων και η διεύθυνση του σχολείου μας θέλει να ευχαριστήσει τη Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ για την προσφορά του απινιδωτή και δεσμεύεται να πραγματοποιήσει σεμινάρια ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι εκπαιδευτικοί του σχολείου να εκπαιδεύονται στη χρήση του.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.