Συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου στο μαθητικό ψηφιακό φεστιβάλ 2022

Στις 13 Μαΐου 2022 το σχολείο μας συμμετείχε διαδικτυακά στο 11ο μαθητικό ψηφιακό φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και  την υποστήριξη  συλλόγων και ενώσεων πληροφορικής  και τοπικών φορέων. Την διοργάνωση του Φεστιβάλ για τα Τρίκαλα είχε αναλάβει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δια του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗΝΕΤ) Τρικάλων.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που ανέπτυξαν και δημιούργησαν  στο σχολείο τους. Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να παρακολουθήσουν πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων έλαβε μέρος με 2 συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα παρουσίασαν τις εργασίες τους με τίτλο «Παιχνίδι περιπέτειας σε scratch» οι μαθητές Γιώργος Θεοχάρης και Νίκος Μπαμπανάτσας.

Υπεύθυνη καθηγήτρια Ε. Ζαφείρη ΠΕ-86

Μπορείτε να δείτε τα έργα στο

1)https://drive.google.com/file/d/1ZP0JLfCzdyjTk6YZ73_COfbTRJa4Dszz/view?usp=sharing
2)https://drive.google.com/file/d/1Kfcl4oX2fTaZPtVXucYZEhb6xT7viTfa/view?usp=sharing

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>