Περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου-Δράση ενημέρωσης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8-4-2022 στο 1ου Γυμνάσιο Τρικάλων, Δράση ενημέρωσης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που υλοποιεί η Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου που ασχολείται με την μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση απορριμμάτων. Τίτλος προγράμματος «Κύκλος είναι και γυρίζει και μορφή άλλη χαρίζει. Μείωση-επαναχρησιμοποίηση-Ανακύκλωση»

Καλεσμένος ήταν ο κ Δημήτρης Γιαννόπουλος, διευθυντής ΧΥΤΑ της Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας ( Π.Α.ΔΥ.Θ ΑΕ) που έκανε την εισήγησή του με θέμα «Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στη Δυτική Θεσσαλία-Ανακύκλωση και ΧΥΤΑ» .

Την δράση παρακολούθησαν 23 μαθητές της Β τάξης οι οποίοι εργάστηκαν σε ομάδες, ετοίμασαν ερωτήσεις τις οποίες έστειλαν στον κ. Γιαννόπουλο προ διημέρου και σήμερα τις απάντησε ο καλεσμένος μας σε μια ιδιαίτερη «συνέντευξη».  Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιαννόπουλο για την εξαιρετική ενημερωτική δράση που κινητοποίησε τους μαθητές μας.

dsc09151_optimized dsc09143_optimized dsc09138_optimized

Δημοσιεύθηκε στην Περιβαλλοντικά Προγράμματα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>