ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

anakoinosi-580x290_compressedΑγαπητοί γονείς,

Η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο γίνεται από τους κηδεμόνες μέσω του ιστοτόπου https://register.sch.gr/students/. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την εγγραφή των παιδιών σας, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε υπερφόρτωση της ιστοσελίδας με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να μην το έχουν ακόμα κατορθώσει. Σύντομα, και κυρίως μέσα στο σαββατοκύριακο θα είναι πιο εύκολο. Πολύ αναλυτικές οδηγίες  για την εγγραφή θα βρείτε εδώ:  https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf. 

Επίσης δείτε και το Αναλυτικές Οδηγίες Εγγραφής μαθητών στοΠανελλήνιο Σχολικό Δ’ικτυο

Αν παρόλα αυτά έχετε δυσκολίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο e-mail: mail@1gym-trikal.tri.sch.gr οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, κατά τις εργάσιμες ημέρες, τις ώρες 9.00 – 12.00 επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 24310 20099.

Παρακαλούμε αυτές τις μέρες να παρακολουθείτε τα e-mail σας και την ιστοσελίδα του σχολείου για ανακοινώσεις. Καλό είναι να προτρέπετε τους μαθητές να επισκέπτονται καθημερινά την η-τάξη: https://eclass.sch.gr/ και να μελετάνε τα μαθήματα που σταδιακά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν στον ιστότοπο:  https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=1781  και, σταδιακά να εξοικειώνονται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τις εφαρμογές.

Οι καθηγητές του σχολείου θα φροντίσουν να ετοιμάζουν ασκήσεις και μαθήματα για όλες τις τάξεις.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!

Εύχομαι υγεία σε όλους!

Η διευθύντρια

Δήμητρα Αδάμου

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Γονείς. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.