ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕλληνικηΔημοκρατια_compressedEΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Διεύθυνση :  Κονδύλη Τέρμα
Τηλ.: 2431020099
e-mail: mail@1gym-trikal.tri.sch.gr

Σας γνωρίζουμε ότι, όσο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά,  το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων  θα εξυπηρετεί  ΜΟΝΟ  τις επείγουσες ανάγκες των μαθητών και των πολιτών, καθημερινά, από  9:00 έως 12:00.

Για την αποφυγή συγκέντρωσης πολλών ατόμων σε εσωτερικούς χώρους του σχολείου και την πρόληψη μετάδοσης του κορανοϊού, αλλά και για τη δική σας προστασία και εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή, πρέπει  πρώτα να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το τηλέφωνο του σχολείου, 2431020099, για να διατυπώσετε το αίτημά σας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για το πώς θα παραλάβετε τα έγγραφα που επιθυμείτε, στην εξωτερική πόρτα του σχολείου, κατά τις παραπάνω ώρες.

Μπορείτε επίσης να στείλετε mail στο: mail@1gym-trikal.tri.sch.gr και θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε ή να σας αποστείλουμε τα έγγραφα  που χρειάζεστε, όταν αυτό είναι εφικτό.

 Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΔΑΜΟΥ

Για οδηγίες από ΕΟΔΥ πατήστε ΕΟΔΥ Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι _ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020(1)

We_stay_at_home_

This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>