ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) – Χρήση ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ του σχολείου.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22-03-2022 στην βιβλιοθήκη του 1ου  Γυμνάσιου Τρικάλων εκπαιδευτικό πρόγραμμα –ημερίδα  με θέμα : ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ –  ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

Το πρόγραμμα, με  5ωρη διάρκεια, υλοποίησαν ομάδα εκπαιδευτών- διασωστών από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΕΚΑΒ) Λάρισας. Περιελάμβανε παρουσίαση πρώτων βοηθειών και Υποστήριξης των λειτουργιών Πνευμόνων και Καρδιάς αλλά και πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ όλων των συμμετεχόντων. Επίσης και πολύ σημαντικό, πρακτική εξάσκηση στην χρήση του απινιδωτή που υπάρχει στο σχολείο μας από δωρεά της εταιρείας Όλυμπος .

Το σεμινάριο χαιρέτησε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Ξυνοπούλου Ε. και το παρακολούθησαν είκοσι τρείς  εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και των όμορων σχολείων.

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ και τους εκπαιδευτές  Μπάτζιου Ι., Βράντζα Ν., Ρακοβίτη Β. και Οικονόμου Γ. για την ικανότητα και την αμεσότητα τους στο να μας διδάξουν τις γνώσεις που μπορεί να σώσουν ζωές.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.