Εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών οι οποίοι στο συγγενικό τους άμεσο και στενό περιβάλλον έχουν άνθρωπο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε για την νέα Απόφαση (ΦΕΚ Β 455 6-2-2021)  με Αριθμ. 14109/ΓΔ4 που αφορά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών οι οποίοι στο συγγενικό τους άμεσο και στενό περιβάλλον έχουν άνθρωπο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και να τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως.

Σε περίπτωση που είστε κηδεμόνας μαθητή που ανήκει στην περίπτωση, παρακαλούμε να προβείτε ΑΜΕΣΑ στις ενέργειες που περιγράφονται ΕΔΩ

Σας επισημαίνουμε τα χρονικά περιθώρια όπως αυτά ορίζονται (Υποβολή στο σχολείο έως την Παρασκευή 12-02-2021) προκειμένου να σταλούν για αξιολόγηση στην αρμόδια επιτροπή.

Επισημαίνουμε ότι ύστερα από την αξιολόγηση της Επιτροπής και αφού καταγραφεί ο συγκεκριμένος αριθμός των μαθητών που επιβάλλεται για τον λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω να παρασχεθεί εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα δημιουργηθούν διαπεριφερειακά τμήματα για την υλοποίηση εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Σε κάθε περίπτωση, για τυχόν διευκρινίσεις, επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά στο τηλ. 24310 20099

——————————————————————————–

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.